
- 4 keitettyä perunaa
- 1 vihreä omena
- 2 reilua ruokalusikallista kaupan kurkkusalaattia tai iso maustekurkku kuutioituna
- reilu pala purjoa
- purkki kevyttä kermaviiliä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- musta-/sitruunapippuria
- tuoretta tai kuivattua persiljaa
- ripaus suolaa
- sinappia
- (kapriksia, jos pidät niistä, minä en)
- 50-100 g suolalihaa leikkeleenä (naudan paisti)
- aurinkokuivatut tomaatit sekä säilykepaprika
Vaihtelua ja väriä perunasalaattiin saa lisäämällä siihen lihaa tai punaisia kasviksia, miksei tietysti vaikka molempia.
Lihavaihtoehdoista parhaaksi on Lohikäärmeen koekeittiössä todettu naudan suolaliha, jota saa leikkeleenä kaupasta. Lisää suikaloitu liha salaattiin viimeiseksi.
Veikeää väriä ja makua tuovat aurinkokuivatut tomaatit sekä tuore tai etikkasäilötty paprika. Kuvan salaatissa on itse kuivattuja, oliviiöljyssä yrttien kera säilöttyjä tomaatteja ja kaupan säilykepaprikaa.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti