- ½ litraa vettä
- ½ kg kaalia
- 2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 2 lihaliemikuutiota
- ½ dl puuroutuvaa riisi-ohraa
- 300 g jauhelihaa
- 3 rkl siirappia
- grillaus- ja yleismaustetta
- mustapippurirouhetta
Ruskista tällä välin jauheliha paistinpannussa ja mausta grillimausteella ja pippurilla. Lisää lopuksi kattilaan jauheliha ja siirappi ja sekoita. Jos nestettä tuntui jäävän liikaa, voit pitää kattilaa vielä hetken miedolla lämmöllä ilman kantta. Valmis!
Muista puolukkahillo :)
Tästä versiosta pidän, koska uunia ei tarvitse lämmittää. Kahden keittolevyn ja uunin samanaikainen käyttö (sen lisäksi, että se on vanhassa talossa teknisesti mahdotonta...) on melko turhaa energian käyttöä, vai kuinka.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti