Kurkistus jääkaappiin ja tuoreimpaan Kodin Kuvalehteen johtivat seuraavaan lopputulokseen:
Kastike:
- 300 g kirjolohisuikaleita
- n 10 cm pala purjoa
- puolikas paprika
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tlk vähärasvaista ranskankermaa
- sitruunapippuria
- mustapipuria
- suolaa
- 1 dl tuoretta tilliä
Tarjoiluun:
täysjyväfusillia, juustoraastetta, puolikkaita kirsikkatomaatteja, ruisleipää tai saaristolaislimppua.
Alkuperäinen ohje oli Kodin Kuvalehdessä (23/2008) nimellä Nopea kastike pastalle. Siinä kastike valmistettiin kylmänä ja sekoitettiin keitettyn tuorepastan joukkoon.
Kalana käytettiin 200 g graavilohta ja paprikan tilalla oli 2 rkl kapriksia, eikä kastikkeeseen tietenkään enää lisätty suolaa.
Tätäkin voisi joskus kokeilla, valmistuu varmasti tosi äkkiä. Vielä kun oppisi sietämään kapriksia...
0 kommenttia:
Lähetä kommentti